Wie ben ik en wat kan ik voor jou betekenen

L57top

Mijn naam is Lucretia Verweij. Ik ben moeder van 5 kinderen en oma van een geweldige kleinzoon.                                               

Op mijn levenspad heb ik steeds andere schoenen nodig gehad, soms waren ze te klein, dan weer te groot en pasten ze niet bij het pad dat ik koos. Ook werd ik overvallen door slecht weer en dan had ik grote laarzen of bergschoenen nodig. Vaak dansten vlindertjes mee op mijn weg, de mensen die mij hielpen, om de tocht begaanbaar te maken.

Door al die verschillende schoenen en keuzes voor andere en nieuwe paden leerde ik steeds meer welk pad echt bij mij paste, welke talenten ik in mijzelf ontdekte en daarbij kon inzetten en welke schoenen ik kon kiezen.

Mijn keuzes brachten mij steeds dichter bij mijn doel om (volwassen)kinderen en ouders te gaan coachen en begeleiden op hun levenspad en hen te helpen bij het ontdekken van hun unieke kwaliteiten en keuzes te maken die echt bij hun passen.

 collage04